Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Συνδιοργάνωση εκδήλωσης του Δήμου Φλώρινας για τον Κώστα Λούστα, στις 20 Οκτωβρίου 2024


ΑΡΙΘΜ. 457/2024: «Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης μέχρι του ποσού των χιλίων Ευρώ (1.000,00€) για τη συνδιοργάνωση αφιερωματικής – τιμητικής εκδήλωσης του Δήμου Φλώρινας και της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Φλώρινας ¨Βασιλική Πιτόσκα¨ για τον Κώστα Λούστα, στις 20 Οκτωβρίου 2024 και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων».

Ιστορικό

Με έγγραφό της η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Φλώρινας «Βασιλική Πιτόσκα» αιτείται την υποστήριξη, εκ μέρους του Δήμου Φλώρινας, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί αφιερωματική – τιμητική εκδήλωση για τον Κώστα Λούστα με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από το θάνατό του. Για τον Κώστα Λούστα θα μιλήσει η επίκουρη καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας και συγγραφέας κα Ζωή Γοδόση και θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Κουλουκάτση με τίτλο: «Κώστας Λούστας – Ποίηση και Ζωγραφική – Παράλληλες αναγνώσεις».

Επειδή

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Φλώρινας «Βασιλική Πιτόσκα» έχει μια πλούσια δράση και ο Δήμος Φλώρινας στέκεται αρωγός και στηρίζει εκδηλώσεις που προβάλουν τον Δήμο.

Εισηγούμαστε

Την έγκριση διενέργειας και τη δέσμευση-ψήφιση δαπάνης μέχρι του ποσού των χιλίων Ευρώ (1.000,00€) για την κάλυψη μέρους των εξόδων της συνδιοργάνωσης αφιερωματικής – τιμητικής εκδήλωσης του Δήμου Φλώρινας και της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Φλώρινας «Βασιλική Πιτόσκα», στις 20 Οκτωβρίου 2024 και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων. Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης θα υπάρξει παράθεση γεύματος και προμήθεια έντυπου υλικού. Το παραπάνω ποσό θα βαρύνει τον κωδικό ΚΑΕ 00-6433 «Τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών» του προϋπολογισμού του Δήμου Φλώρινας και θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των παραπάνω δαπανών. ...

Πηγή: ΔΙΑΥΓΕΙΑ| Απόσπασμα απόφασης