Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

«Εκπαίδευση Κτηνοτρόφων Σπερματεγχυτών»

Σας ενημερώνουμε πως με γνώμονα την απλούστευση των διαδικασιών και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων κτηνοτρόφων ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ οργανώνει κύκλο εκπαίδευσης για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ικανότητας Κτηνοτρόφου Σπερματεγχύτη.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, από όλους τους εμπλεκόμενους είναι η εξής:

1. Ο ενδιαφερόμενος, ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει κωδικό εκμετάλλευσης εν λειτουργία καταχωρισμένο στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό ΣύστηματηςΚτηνιατρικής (ΟΠΣΚ), καταθέτει αίτηση στηνΥποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Φλώρινας. Σημειώνεται πως στην περίπτωσηπου δεν πληρείται ηπροαναφερθείσα απαίτηση, η αίτηση θα απορρίπτεται.

2. Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, με τη συμπλήρωση συγκεκριμένου αριθμού αιτήσεων,προγραμματίζει κύκλο εκπαίδευσης και αποστέλλει ανάλογη ειδοποίηση,απευθείας, σε όσους έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν.

3. Η εκπαίδευση, για τους κτηνοτρόφους της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Αναπαραγωγής & Τεχνητής Σπερματέγχυσης τουΚτηνιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθυνθούν στην Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Φλώρινας και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 23850 54556, 54566, 54558.