Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Επαναλειτουργία της «άνω μπουάτ» (προϋπολογισμού 1.6 εκατομμύρια ευρώ!

-Στη επίσημη ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ (kede.gr) στις 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023, δημοσιεύτηκε άρθρο με μακέτες και τίτλο: Ξεκινά η κατασκευή του Μητροπολιτικού Κέντρου Πρασίνου και Αναψυχής

Συνεχίζοντας γράφει:

«-Τη σύμβαση κατασκευής του έργου ”Μητροπολιτικό Κέντρο Πρασίνου και Αναψυχής (Μπουάτ Πρότζεκτ)”, συνολικού προϋπολογισμού 1.580.794 ευρώ, υπέγραψαν ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

-Πρόκειται για την επαναλειτουργία της «άνω μπουάτ», το αναψυκτήριο με την πισίνα, που σηματοδότησαν με τη λειτουργία τους την πόλη της Φλώρινας μέσα στις προηγούμενες δεκαετίες.

-Ένα σημείο αναφοράς, που θα μεταφέρει την παλιά αίγλη στη νέα εποχή. Που θα αποτελεί τον δημοφιλέστερο προορισμό, φιλοξενώντας συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα δρώμενα. Με οργανωμένο ένα σύμπλεγμα αθλητικών εγκαταστάσεων, που θα μπορεί ακόμα και να φιλοξενήσει προπονητικά καμπ, ακόμα και να διοργανώσει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις».

-Το ερώτημα του αρθρογράφου προς τον πρώτο πολίτη της πόλης  είναι: Βάλατε την υπογραφή σας πέρσι τον Νοέμβριο, για την κατασκευή του «Μητροπολιτικού Κέντρου Πρασίνου και Αναψυχής» όπως το χαρακτηρίσατε, οι εργασίες μετά από οκτώ μήνες έμειναν στις μακέτες, δεν μπήκε ούτε ένα τούβλο από την ανάδοχο εταιρεία! Οι λόγοι που δεν προχώρησε το έργο ποιοι είναι;.-

Σημ.: Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 2 Ιουλίου 2024, φαίνεται η στασιμότητα η αδράνεια η ανεπάρκεια και η φθίνουσα κατάσταση του «Μητροπολιτικού Κέντρου Πρασίνου και Αναψυχής».

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ