Τρίτη 16 Απριλίου 2024

«Με παρέμβαση του Βουλευτή Φλώρινας Σταύρου Παπασωτηρίου Integrated master θα χορηγεί το τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας »

Μετά από επίσκεψη του Βουλευτή Φλώρινας Ν.Δ. Σταύρου Παπασωτηρίου στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και την ενημέρωσή του από τον Κοσμήτορα της σχολής κ. Φωκίωνα Παπαθανασίου για την εκκρεμότητα ως προς την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ για την απονομή του ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (Integrated Master) και την αντιστοίχιση με τα υπόλοιπα τμήματα Γεωπονίας, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους του βουλευτή με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπογραφεί από τον υπουργό Παιδείας κ. Πιερρακάκη η σχετική απόφαση.

Θερμά Συγχαρητήρια στο τμήμα Γεωπονίας του ΠΔΜ για την επιτυχία του αυτή.

Με την απόφαση η οποία υπεγράφη από τον υπουργό σύμφωνα με την οποία προβλέπεται η απονομή Ενιαίου και Αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου στην ειδικότητα του Τμήματος, επιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων επισφραγίζεται η ανοδική πορεία του τμήματος και η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και έρευνας.

Από το Γραφείο Τύπου