Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Πες το Ελληνικά… Εντοπίζω!

-Στις 17 Αυγούστου 2023 η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σοφία Ζουζέλη, πήρε συνέντευξη από τον δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιαννάκη με θέμα το Κλειστό Κολυμβητήριο.

-Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του δημάρχου έγραψε: «Στην τελική ευθεία για τη λειτουργία του μπαίνει, το κολυμβητήριο Φλώρινας, μετά και την έγκριση της χρηματοδότησης της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου.»

-Σε αυτήν την συνέντευξη ο κ. Γιαννάκης είπε: “μέχρι το τέλος του χρόνου ή αρχές του 2024, το Κολυμβητήριο θα είναι σε λειτουργία”.

-Το 2023 έφυγε, επίσης και οι αρχές του 2024 πέρασαν, αλλά το Κολυμβητήριο δεν είναι σε λειτουργία σύμφωνα με τις δηλώσεις του.

-Αν κ. δήμαρχε σας πω ότι είστε «πολιτικός ψεύτης», μάλλον θα είναι «τιμητικός τίτλος» διότι τελευταία στην χώρα μας είναι σύνηθες  φαινόμενο να κυριαρχούν και να συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά αυτού του είδους η πάστα των πολιτικών.

-Για αυτό δεν θα σας δώσω τον παραπάνω χαρακτηρισμό… αλλά θα σας συμβουλεύσω την επόμενη φορά που θα μιλάτε πολιτικά σε δημοσιογράφους on camera να λέτε ότι μπορείτε να υλοποιήσετε και όχι ότι δεν μπορείτε και το λέω τούτο για να σας προστατεύσω, να διασφαλίσετε το έγκυρο της εμπιστοσύνης του λόγου σας.-

Ακουθεί ρεπορτάζ και βίντεο της ΕΡΤ.

https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/florina/florina-stin-teliki-eytheia-i-leitourgia-tou-kolymvitiriou-video/

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ