Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Φλώρινας κ. Τάσκα συναντήθηκε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας

Την Τρίτη 20/02/2024 ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Φλώρινας κ. Τάσκα Αθανάσιο.

Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Θωμάς Κωνσταντίνου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Ψαλλίδας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο και το ποδόσφαιρο της Φλώρινας. Από την πλευρά μας τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του Συνδέσμου και ζητήσαμε την συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για θέματα που αφορούν την παρουσία των διαιτητών μας στα γήπεδα καθώς και την εκπαίδευση των νέων διαιτητών.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με μεγάλη προσοχή τα αιτήματά μας, όντας γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στο τοπικό ποδόσφαιρο μιας και ο ίδιος υπήρξε ποδοσφαιριστής, για πολλά χρόνια. Επισήμανε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της νέας περιφερειακής αρχής για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας και την στήριξη της στα αθλητικά σωματεία. Επίσης τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στον Σύνδεσμο μας, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας τις δράσεις και την εκπαίδευση των διαιτητών .
Από την πλευρά μας ευχαριστήσαμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για το πραγματικό του ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση του.
Τέλος ευχηθήκαμε στον κ. Τάσκα να έχει μια καλή και δημιουργική θητεία προς όφελος όλων των κατοίκων του νομού.