Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Νέος Καύκασος| Αγέλη αδέσποτων μεγαλόσωμων σκύλων κατασπάραξαν πετεινάρια και κοτόπουλα!

Προσοχή, σκληρές εικόνες.

-Είναι από τις λίγε φορές που ως δημοσιογράφος παίρνω την πένα να γράψω βαθύτατα λυπημένος και πώς να μην είμαι όταν βλέπω να χάνονται περιουσίες νοικοκυραίων, φιλήσυχων πολιτών.

-Σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2024, ο κ. Πολατίδης Ι, αντίκρισε το εικονιζόμενο αποτρόπαιο θέαμα, αγέλη αδέσποτων σκύλων εισέβαλε στο οικόπεδο του, το απόγευμα περίπου στις 4 μ.μ. πηδώντας τον φράχτη για να κατασπαράξουν οκτώ κοτόπουλα και σπάνιας ράτσας πετεινάρια.

-Το γεγονός που εντυπωσιάζει είναι ότι την ίδια μέρα, λίγες ώρες νωρίτερα στις 11:30 π.μ ο κ. Ατματζίδης Α. παρουσία μου, κάλεσε την Αστυνομία και τον Δήμο Φλώρινας να καταγγείλει την επικινδυνότητα αγέλης αδέσποτων μεγαλόσωμων σκύλων στο κέντρο του χωρίου, δίπλα στον σιδηρόδρομο στο ύψος της παλιάς αστυνομίας.

-Σημειώνω ότι το πρόβλημα των αδέσποτων εντός του χωριού είναι χρόνιο, προγενέστερα κατασπάραξαν ακόμα και αμνοερίφια σε στάνη του κ. Σολομωνίδη Α. και επιτέθηκαν σε παιδιά και γυναίκες.

-Αισιοδοξώ και ευελπιστώ ο Δήμος Φλώρινας να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αντιστοιχεί, να δώσει την πρέπουσα λύση σε βαθμό ικανοποιητικό και σε χρόνο άμεσο.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ