Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Συγχαρητήρια επιστολή στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Αγαπητέ κύριε Ηλιάδη,

Με χαρά και εκτίμηση, θέλω να σας στείλω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική πορεία της εφημερίδας το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Είναι εμφανές πως η εφημερίδα σας έχει διατηρήσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας, και αυτό αξίζει τις επιδοκιμασίες μας.

Η συνεργασία σας με διάφορους φορείς, όπως το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας και το Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ, καθώς και η διαπίστευσή σας ως Διαπιστευμένο Μ.Μ.Ε του Υ.ΜΑ.Θ (Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης) Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, αποτελούν ένδειξη της αναγνώρισης της προσπάθειάς σας για ποιοτική ενημέρωση.

Η εφημερίδα σας έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού και παρέχει σημαντικό έργο στην ενημέρωση και προβολή των τοπικών και κοινωνικών προβλημάτων. Η ποικιλία των θεμάτων που αναδεικνύετε προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα της περιοχής σας, κάνοντάς σας να έχετε ισότιμη θέση με πολλά άλλα πανελλήνια μέσα ενημέρωσης.

Σας συγχαίρω για την αξιέπαινη προσπάθεια και το συστηματικό έργο που διατηρείτε εδώ και 33 χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας και των εκδόσεων.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Ασλανίδης 

Αθήνα, Μαρούσι 17 Ιουλίου 2023