Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Συμμετοχή στελεχών της Πατριωτικής Ένωσης σε εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Στην Τρίπολη, προκειμένου να μετέχει στις εργασίες της επιστημονικής εσπερίδα «Η Καθοριστική συμβολή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και άλλων Αρκάδων στην Εθνεγερσία του 182 μετέβη την Παρασκευή 24 Μαρτίου ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ενώσεως Παναγιώτης Δούμας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, μαζί με άλλους συμμετέχοντες μετέβησαν στο μνημείο του Γέρου του Μοριά, προκειμένου να «προσκυνήσουν». Στην συνέχεια παρακάθησε σε δείπνο που παρέθεσε ο Δήμος Τριπόλεως προς τιμήν των ομιλητών και των επισήμων προσκεκλημένων.

Ο Γραμματέας Δικαιοσύνης της Πατριωτικής Ενώσεως Ιωάννης Μαλταμπές παρέστη στην παρέλαση και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Χώρα της Άνδρου.

Στο Ηρώο του Γ Σώματος Στρατού, στην Θεσσαλονίκη κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Πατριωτικής Ενώσεως η υποψήφια Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Ελένη Βασιλόγλου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Στέφανος Κούκλαρης συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης για τον εορτασμό της Επαναστάσεως του 1821, που πραγματοποιήθηκαν και στην πόλη της Κομοτηνής. Σε δηλώσεις του υπογράμμισε πώς «λοιπόν από μία «χούφτα» Ελλήνων, που δεν γνώριζαν ούτε πολλά γράμματα, ούτε με κανένα άλλο όφελος, ξεσήκωσαν το ελληνικό γένος και στις 25 του Μάρτη πήραν τα όπλα και ξεσηκώθηκαν κατά των Τούρκων. Δεν ξεχνάμε και δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Από την παρέλαση στην Αθήνα προέβη σε δηλώσεις και ο υποψήφιος στην Ανατολική Αττική Νικόλαος Ακουμιανάκης, σημειώνοντας πώς «ο Ελληνικός Λαός θα επαναστατήσει μόνο αν ψηφίσει μικρά κόμματα και φυσικά την Πατριωτική Ένωση στην επόμενη Βουλή».

Στεφάνι κατατέθηκε στην Δράμα και από τον υποψήφιο στην περιοχή Πέτρο Τσολιά.

Το

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ