Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστήρια του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ»


 

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Γουσόπουλο Γεώργιο  για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη της συζύγου του, Γουσοπούλου Μαρίας.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κυρία Καρακατσάνη Ουρανία (Ράνια) για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη του πατέρα της Καρακατσάνη Πέτρου.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κυρία Μούσιου Μαίρη  για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη του συζύγου της, μαέστρου Δημοσθένη (Μίμη) Μούσιου και των γονέων του, Παντελή και Όλγας.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κυρία Κωνσταντάκου – Μπάρα Υβόννη, για τη δωρεά του ποσού των είκοσι ευρώ  (20€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη του πατέρα της Ευάγγελου Μπάρα και του πατρός του  Μιχαήλ.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Μπεδέλη Πέτρο  για τη δωρεά του ποσού των εκατό ευρώ  (100€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη:

Των γονέων του,  Νικόλαου και Αντιγόνης Μπεδέλη  Του πεθερού του, Κωνσταντινίδη Σωκράτη Των Νικόλαου, Πανδώρας, Γεώργιου και Θεόφιλου Χρυσικού

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κυρία Μπέλκα Ελένη (Νίτσα) για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη των γονέων της, Λάζαρου και Φανής.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Παυλίδη Δημήτριο  για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη της εξαδέλφης του Μπαζοπούλου Μπέτης και του συζύγου της Κιρκανίδη Δημήτριου.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Σβάρνα Ευάγγελο για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη των γονέων του.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Τσουρίλα Πέτρο  για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη των γονέων του Νικόλαου και Αλίκης.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου  Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Χρυσικό Δημήτριο (Τάκο)  για τη δωρεά του ποσού των πενήντα ευρώ  (50€) προς τον Σύνδεσμο μας, στην μνήμη της αδελφής του Αντιγόνης και του γαμπρού του Νικόλαου Μπεδέλη.