Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

«ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»


 

-Η ΕΛΜΕ Φλώρινας, υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που διοργανώνει η τοπική κοινότητα Φλώρινας με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας να αγοραστούν τρόφιμα τα οποία και θα δοθούν στο σημείο που έχει οριστεί από μέλη του Δ.Σ. Η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες πραγματώνει το μήνυμα αγάπης των Χριστουγέννων.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Νικολάου

Η Γενική Γραμματέας
Βασιλική Μούζα

-Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Φλώρινας συμμετέχοντας ενεργά στην κοινωνική δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»  παρέδωσε τρόφιμα στο χώρο του  Γηροκομείου Φλώρινας με σκοπό την εξασφάλιση πρώτων υλών για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τα μέλη του για την  ευαισθησία και την αλληλεγγύη που δείχνουν κάθε φορά και τους ευχαριστεί για τη συνεισφορά τους.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη της τοπικής κοινότητας Φλώρινας όπως και στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας για αυτήν την θεάρεστη πρωτοβουλία.

Καλά Χριστούγεννα!

-Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της τοπικής κοινότητας Φλώρινας  για την συμμετοχή στην δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» παρέδωσε τα τρόφιμα που συνέλεξε στο Γηροκομείο Φλώρινας για τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η κοινωνική πρόσφορα και η αλληλεγγύη προς τους συνάνθρωπους μας είναι το πραγματικό νόημα της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης και αυτό προσπαθούμε να υπηρετήσουμε

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Το ΔΣ του Συλλόγου

-Το ΚΔΑΠ το ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση ΦΛΩΡΙΝΑ συμμετείχε ενεργά στη δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» προσφέροντας τρόφιμα για τα συσσίτια της  Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Με την πράξη αυτή ας δώσουμε στις γιορτινές αυτές μέρες νότες αγάπης, ελπίδας και συμπαράστασης  στις ζωές των συνανθρώπων μας.

Ευχόμαστε καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα.