Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Ο λύκος Ζαχαρίας κάνει έναν καινούργιο φίλο | ORIANNE LALLEMAND

Εικονογράφηση: Éléonore Thuillier.

Μετάφραση: Κέλλυ Δημοπούλου.

Σειρά: Ο λύκος Ζαχαρίας

Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά ηλικίας 3+

Σελίδες: 40· Σχήμα: 21Χ21 · Σκληρό εξώφυλλο ΙSBN: 978-960-484-658-0· Τιμή: 7,99

Είναι λευκός και μικροσκοπικός, διηγείται απίθανες ιστορίες και μπλέκεται παντού! Είναι ο Λευκάδιος, ο νέος φίλος του λύκου Ζαχαρία!

Το νέο βιβλίο της σειράς Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος μας συστήνει το Λευκάδιο, έναν νέο λύκο που ήρθε στην παρέα του λύκου Ζαχαρία. Ο Λευκάδιος είναι λίγο διαφορετικός από τους υπόλοιπους λύκους: είναι λευκός, φοράει γυαλιά, μιλάει πολύ και είναι λίγο αδέξιος.

Ο λύκος Ζαχαρίας είναι κάπως ενοχλημένος από όλα αυτά και δυσκολεύεται να συνηθίσει τον νεοφερμένο. Όταν όμως ένας αγώνας ποδοσφαίρου οδηγήσει σε μια παρεξήγηση, ο Ζαχαρίας και οι φίλοι του θα διαπιστώσουν πόσο έτοιμοι και πρόθυμοι είναι να αποδεχτούν αυτό τον καινούργιο φίλο!

Αστείος και τρυφερός, ο Ζαχαρίας μπλέκει συνεχώς σε περιπέτειες, μα ό,τι κι αν συμβεί οι φίλοι του τον λατρεύουν! Το Ο λύκος Ζαχαρίας κάνει ένα καινούργιο φίλο είναι ένα βιβλίο για τη φιλία, τη διαφορετικότητα και τα πολύ ξεχωριστά πικ νικ!

H συγγραφέας

Η Οριάν Λαλμάντ είναι Γαλλίδα συγγραφέας. Γεννήθηκε το 1972 και ζει στο Ντινάρ της Βρετάνης, με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. Λατρεύει το γράψιμο και τις ιστορίες, και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ των βιβλίων και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε παιδικές βιβλιοθήκες.

Αν σας άρεσε μπορείτε να το μοιραστείτε στα social media κάνοντας «κλικ» σε ένα από τα εικονίδια (κοινή χρήση) της επιλογής σας.