Η
λαγάνα "γίγας" του φούρνου Αντωνίου στη Φθιώτιδα έχει βάρος 160 κιλά.
Χρειάστηκαν 120 κιλά αλεύρι και 8 ώρες για να ετοιμαστεί.
Για
μια ακόμη φορά ο φούρνος Αντωνίου στον Άγιο Σεραφείμ στη Φθιώτιδα τήρησε το
έθιμο που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, παρασκευάζοντας την δική του λαγάνα
"γίγας" την Καθαρά Δευτέρα.
Όπως
αναφέρει το Tvstar.gr, φέτος ο ήρωας της λαγάνας είναι ο Λεωνίδας, που
όπως επισημαίνει ο κύριος Αντωνίου έφυγε από την Σπάρτη και πήγε στην Φθιώτιδα
για να πολεμήσει.
Η
λαγάνα έχει βάρος 160 κιλά και χρειάστηκαν περίπου 120 κιλά αλεύρι και 8 ώρες
για να ετοιμαστεί.
www.news247