Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας

Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Πέτρου Σερίδη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
«Μεταβίβαση επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκής αγοράς», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Αλεξιάδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«1η Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου ¨Κατεδάφιση 4ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας και διαμορφώσεις¨», με εισηγητή τον κ. Σωτήριο Τσορμπάρη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Δημητρίου Παπαναστασίου, Προϊσταμένου Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
«Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου, , Κασκαμανίδης, Καρυπίδης, και Τορλαχίδης ψήφισαν κατά.
«Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν. 4412/2016», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
«Έγκριση δαπανών φιλοξενίας εκπροσώπων στο πλαίσιο αδελφοποίησης του Δήμου Φλώρινας και του Δήμου Γερίου Κύπρου και έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 219 του Ν. 4412/2016», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
«Επιστροφή λόγω υπερβάλλοντος ποσού επιχορήγησης», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
«Έγκριση ή μη εκτός έδρας μετακίνησης αιρετών για συμμετοχή στο Θεματικό Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. με τίτλο ¨Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων¨, που θα διεξαχθεί που θα διεξαχθεί στην Κόνιτσα της Π.Ε. Ιωαννίνων από 08 έως και 09 Σεπτεμβρίου 2017», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Λουκά, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Αδελφοποίηση Δήμου Φλώρινας με τον Δήμο Santa Maria A Vico της Ιταλίας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Επιχορήγηση του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Φλώρινας για τη διοργάνωση του 6ου αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro και του 3ου αγώνα Πρωταθλήματος Enduro Βορείου Ελλάδος, στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2017», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
«Επιχορήγηση του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ¨ΣΑΡΙΣΕΣ¨ για τη διοργάνωση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στη Φλώρινα, το τριήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2017», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.