Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση «Δημοκρατικής Ευθύνης»

Η Κυβέρνηση να λύσει άμεσα το θέμα του ΟΑΣΘ που ταλαιπωρεί εργαζόμενους και πολίτες στη Θεσσαλονίκη.
Η ταλαιπωρία και η οικονομική εξάντληση των πολιτών της Θεσσαλονίκης λόγω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων αναφορικά με τον Ο.Α.Σ.Θ. πρέπει να λήξει. Άνεργοι και εργαζόμενοι, ασθενείς και συνταξιούχοι για ενδέκατη μέρα δε μπορούν να μετακινηθούν.
Την ώρα που η καθημερινότητα στην πόλη είναι μη βιώσιμη.
Η «Δημοκρατική Ευθύνη» καλεί την Κυβέρνηση, μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, μακριά από κάθε είδους πολιτικές ιδιοτέλειες και μακριά από κάθε άλλη σκοπιμότητα, να κάνει ένα βήμα μπροστά, ώστε ν' αποκατασταθεί η κανονικότητα στην πόλη και ν' ανακουφιστούν οι πολίτες.
Σήμερα!
Κι από αύριο οι διάφορες να τεθούν σε διάλογο. Δημόσιο και διαφανή. Καθιστούμε ως βασικό υπεύθυνο για την επαναφορά των λεωφορείων στους δρόμους την κυβέρνηση.
Τί έγινε κύριε Νεφελούδη με εκείνη τη λύση που υποσχεθήκατε στους εργαζομένους αρχές Σεπτέμβρη;
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είστε σοβαρός άνθρωπος και δεν υποσχεθήκατε λύση μόνο και μόνο για να βγάλει ο Πρωθυπουργός πιο ανώδυνα την άνοδό του στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.
Τί έγινε κύριε Σπίρτζη; Ήσασταν λαλίστατος τον Αύγουστο. Διαπιστώνατε χίλια μύρια προβλήματα με τον Ο.Α.Σ.Θ. χωρίς να προτείνετε ούτε μία λύση και χωρίς να ξεκαθαρίζετε τις προθέσεις της Κυβέρνησης. Πού κρύβεστε τώρα; Ασχολείστε άραγε με τίποτα άλλο εκτός απ' το φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών;