Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Φλώρινα Πρέσπες: «ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ» καλό το περιεχόμενο κακή η ανάγνωση.




Στο εκλογικό κέντρο (ταβέρνα) «το Νούφαρο», στο Λευκώνα Πρεσπών το Σάββατο 12 Απριλίου, νωρίς το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσέπας  παρουσίασε τον συνδυασμό του «ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ».
Την πρώτη πολιτική επίσημη εμφάνιση ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας έκανε ο κ. Σωτήρης Βόσδου, παρακολουθώντας μέχρι το τέλος την παρουσίαση του κ. Τσέπα, γεγονός που μπορεί και να σηματοδοτεί την αλληλοϋποστήριξη των δυο πολιτικών αντρών.
Το περιεχόμενο του λόγου του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετικό και καλογραμμένο, δυστυχώς όμως η ανάγνωση του από τον υποψήφιο δήμαρχο το αδίκησε εξ αιτίας πολλών σαρδάμ και φραστικών λαθών.
Βασικοί  άξονας του προγράμματος «ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ» είναι η  ολοκλήρωση του Δρόμου Φλώρινας – Πρέσπας.
Η τόνωση του τουρισμού, το όλο φάσμα της πρωτογενούς παραγωγής (γεωργία - κτηνοτροφία - αλιεία), χωρίς να υστερούν ζητήματα τοπικής μέριμνας  για βελτίωση της ποιότητας ζωής, όπως ιατρική υποστήριξη και υποδομή, βελτίωση οδοποιίας, ηλεκτροφωτισμού και δικτύων ύδρευσης.
Η ολοκλήρωση  της στάγδην άρδευσης (διπλασιασμός των αρδεύσιμων εδαφών, με αξιοποίηση των ορεινότερων αγρών) και η είσοδος του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ