Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Κυβερνητικό κλιμάκιο, στην πόλη της Φλώρινας, στις 23 Οκτωβρίου 2024

ΑΡΙΘΜ. 456/2024: « Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης μέχρι του ποσού των τριακοσίων Ευρώ (300,00€) για την κάλυψη των εξόδων της επίσκεψης Κυβερνητικού κλιμακίου, στην πόλη της Φλώρινας, στις 23 Οκτωβρίου 2024 και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων».

Ιστορικό

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Δήμος Φλώρινας ενημερώθηκε για την επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος στην πόλη της Φλώρινας, στις 23 Οκτωβρίου 2024. Σκοπός της επίσκεψης είναι η συζήτηση για θέματα ανάπτυξης του τόπου και σε θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου εστιασμένα στην περιοχή μας.

Επειδή

Ο Δήμος Φλώρινας είναι ένα φιλόξενος Δήμος και η επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος στην πόλη της Φλώρινας προκειμένου να συζητηθούν σημαντικά θέματα που άπτονται του μέλλοντος του τόπου οφείλει να λάβει της δέουσας φιλοξενίας και η οποία επίσκεψη θα προβάλει και τον Δήμο σε όλη την Ελλάδα.

Εισηγούμαστε

Την έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης μέχρι του ποσού των τριακοσίων Ευρώ (300,00€) για την κάλυψη των εξόδων της επίσκεψης Κυβερνητικού κλιμακίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, στην πόλη της Φλώρινας, στις 23 Οκτωβρίου 2024 και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων. Στο πλαίσιο της παραπάνω επίσκεψης θα υπάρξει παράθεση γεύματος. Το παραπάνω ποσό θα βαρύνει τον κωδικό ΚΑΕ 00-6433 «Τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών» του προϋπολογισμού του Δήμου Φλώρινας και θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των παραπάνω δαπανών. …

Πηγή: ΔΙΑΥΓΕΙΑ| Απόσπασμα απόφασης