Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

«100 Χρόνια Νέος Καύκασος», απολογισμός τριημέρου… Αν!

-Το επετειακό τριήμερο «100 Χρόνια Νέος Καύκασος», που έλαβε χώρα στο Νέο Καύκασο Φλώρινας, στις 16, 17 και 18 Αυγούστου 2024, εξελίχτηκε ομαλά με πολλά θετικά πρόσημα που οφείλονται στις άοκνες προσπάθειες των δύο προέδρων της Κοινότητας, κ. Γιαλαμά Γεράσιμου, του Συλλόγου κ. Παυλίδη Αγησίλαου, του Διοικητικού Συμβουλίου και βέβαια μέρος ανθρώπων που στήριξαν εθελοντικά την οργάνωση.

-Όπως σε όλα τα γεγονότα έτσι και εδώ υπήρξαν κατά την γνώμη μου κάποια θέματα που θα μπορούσαν να έδιναν ένα Τόνο Καλύτερο Αν… αν, Παρουσιαζόταν ένας υπουργός, ο Μητροπολίτης, ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος,  ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο Διοικητής του Συντάγματος.

-Όλοι οι παραπάνω αν ήταν παρόν θα επισφράγιζαν με περίσσιο δυναμισμό τα «100 Χρόνια» της παρουσίας των Νεοκαυκάσιων για την προσφορά τους σε αυτή την χώρα… όπως, στα Γράμματα, στις Τέχνες, στο Εμπόριο, στην Αγορά Εργασίας, στην θρησκεία, στην διαμόρφωση της Ελληνικής Ταυτότητας αλλά και τον Φιλελληνισμό!

-Δεν είναι συνηθισμένο, αντίθετα εξαιρετικά σπάνιο να εορτάζονται γενέθλια 100 ετών! Κοινοτήτων, ακόμα και Πόλεων, για αυτό ακριβώς το τριήμερο που εορτάστηκαν οι λαμπαδηδρόμοι του Ελληνισμού έπρεπε να ήταν «πλουσιότερη» η παρουσία επισήμων διότι από πλευράς οργάνωσης και διεκπεραίωσης τα πήγε Άριστα!.-

Υ.Γ: Μόνο η παρουσία του Βουλευτή κ. Παπασωτηρίου και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσκα, έδωσαν "φέγγος" στην επέτειο των 100 χρόνων!.

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ