Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ο δήμαρχος Φλώρινας, ζήτησε Υπαίθριο Θέατρο σε μια πόλη που έχει οχτώ μήνες χειμώνα και προκάλεσε «πολιτικό εγκεφαλικό» στην Υπουργό Πολιτισμού

Προγενέστερο Δ.Τ του δήμου Φλώρινας, μεταξύ άλλων κάνει αναφορά στα εξής: 

"Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη – Η διάσωση των νεοκλασικών κτιρίων το κυρίαρχο θέμα συζήτησης"

-"Με την Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, παρουσία των κ.κ Αντωνιάδη π. βουλευτή – Ευαγγέλου νυν προέδρου ΔΕΕΠ.

-Ο κ. Δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή της κ. Υπουργού προκειμένου να εξευρεθούν οι απαιτούμενοι οικονομικοί πόροι, από εθνικά ή ευρωπαϊκά προγράμματα, επίσης ένα ακόμη θέμα που τέθηκε από τον κ. Δήμαρχο είναι η κατασκευή υπαίθριου θεάτρου στην περιοχή Γιάζι, για το οποίο θα κατατεθεί μελέτη μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα".

-Το ερώτημα του αρθρογράφου προς τον πρώτο πολίτη της Φλώρινας είναι: Ζητήσατε δια ζώσης πριν 2.5 χρόνια οικονομικούς πόρους από την κ. Υπουργό, τους έχετε λάβει… και αν ναι έγιναν οι επενδύσεις που θέσατε ως στόχους; Επίσης, η κατασκευή του Υπαίθριου Θεάτρου στην περιοχή Γιάζι, σε ποιο σημείο βρίσκεται;.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ