Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Αθανάσιο Τάσκα

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ζαχαρίας Τόνας, επισκεφθήκαμε τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Αθανάσιο Τάσκα, στο Γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας (Διοικητήριο).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας μας υποδέχτηκε εγκαρδίως και ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για τα εκπαιδευτικά ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, καθώς και για τα ποικίλα θέματα που απασχολούν μαθητές και εκπαιδευτικούς της περιοχής μας. Στη διάρκεια του εποικοδομητικού διαλόγου, που διημείφθη μεταξύ μας, διατυπώθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνδιοργανώσεις και συνέργειες, καθώς και για την όσο γίνεται καλύτερη διεκπεραίωση του δύσκολου και σημαντικού έργου που επωμίζεται η Περιφέρεια αναλαμβάνοντας θεσμικά την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών και μαθητριών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας από τον τόπο κατοικίας τους προς τις σχολικές μονάδες, στις οποίες φοιτούν, και την ασφαλή επιστροφή τους στις κατοικίες τους με το πέρας των μαθημάτων. Επίσης, συζητήθηκαν και θέματα λειτουργικότητας των γραφείων των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, τα οποία φιλοξενούνται στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Προσβλέποντας και στη συνέχεια αυτής της επικοινωνίας, ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Αθανάσιο Τάσκα, για το ενδιαφέρον που επέδειξε για τα εκπαιδευτικά ζητήματα της περιοχής μας και τα λειτουργικά θέματα των Διευθύνσεών μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του, καθώς και αγαστή συνεργασία με τις δύο βαθμίδες της Εκπαίδευσης της Φλώρινας προς όφελος των μαθητών και μαθητριών μας, της εκπαιδευτικής μας κοινότητας στο σύνολό της, αλλά και όλης της τοπικής κοινωνίας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.