Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας ενόψει της Νέας Χρονιάς 2024

Συγκεκριμένα  επισκέφτηκαν τον Βουλευτή Φλώρινας κ. Παπασωτηρίου Σταύρο, στον οποίο ευχήθηκαν καλή και δημιουργική θητεία, την βουλεύτρια  Φλώρινας κ. Θεοπίστη Πέρκα ευχόμενοι καλή συνέχεια στο έργο της, τον Νέο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Τάσκα Αθανάσιο υποσχόμενοι από κοινού για μια αγαστή συνεργασία , τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Μάντσο Γεώργιο, την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Μούσιου Μυλωνά Όλγα, τον  Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Τόνα Ζαχαρία, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας κ. Γεωργιάδη Παναγιώτη και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μιαούλη Ιωάννη.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν γενικότερα το Νομό Φλώρινας,τα προγράμματα δράσης, τις διοικήσεις των φορέων, τα προβλήματα που άπτονται των ευθυνών των και μέσα από θερμή και από κοινού διάθεση  έδωσαν τις ευχές για μία καλή, συνεργατική και αποδοτική Χρονιά προς όφελος των Πολιτών του Νομού Φλώρινας.

Στο προσεχές διάστημα εκπρόσωποι του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας θα επισκεφθούν τους Δημάρχους του Νομού Φλώρινας κ. Γιαννάκη Βασίλειο Δήμαρχο Δήμου Φλώρινας, κ. Λιάση Ιωάννη Δήμαρχο Αμυνταίου και κ. Στεργίου Γεώργιο Δήμαρχο Πρεσπών, προκειμένου να ενημερωθούν για διάφορα θέματα των πρωτοβάθμιων Αυτοδιοικήσεων.