Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ποντιακή Ιδέα» Νέου Καυκάσου

-Με τις ευλογίες του Παππά Χρήστου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, η κοπή της βασιλόπιτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ποντιακή Ιδέα» Νέου Καυκάσου, στο Μορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο.

-Παρουσία των κ.κ Παπασωτηρίου Σταύρου βουλευτή Φλώρινας, Τάσκα Αθανάσιου Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Μπέλτσου Αθανάσιου Αντιδήμαρχου Φλώρινας, Αντωνιάδη Αναστάσιου Πρέδρου της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας και της κ. Γκόλνας Χριστίνας Προέδρου του συλλόγου Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας.

-Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παυλίδης Αγησίλαος άνοιξε τους χαιρετισμούς μαζί με τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Γιαλαμά Γεράσιμο, για τα 100 χρόνια του χωριού όπου τον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν και ειδικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό.

-Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν όλους τους επισήμους στον χαιρετισμό τους, το φλουρί έπεσε στην κ. Κατακαλίδου Φρειδερίκη, όπου της δόθηκε και μια εικόνα από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσκα.

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ