Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστήριο στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Σωτηρίου Βόσδου, για Δωροεπιταγές σε μαθητές

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Σωτήριο Βόσδου, για την προσφορά 140 δωροεπιταγών για αγορά παιχνιδιών σε μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Φλώρινας, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Φλώρινας δίνει την ευκαιρία για άλλη μια χρονιά σε πολλά παιδιά της περιοχής μας να νιώσουν τη χαρά ενός δώρου, που θα λαμπρύνει τις γιορτινές μέρες τους. Οι δωροεπιταγές θα διανεμηθούν άμεσα σε 91 μαθητές/τριες του Δήμου Φλώρινας, σε 44 μαθητές/τριες του Δήμου Αμυνταίου και σε 5 μαθητές/τριες του Δήμου Πρεσπών.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά και τους/τις Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας Π.Ε., οι οποίοι ανέλαβαν για άλλη μια φορά τον ρόλο της διαμεσολάβησης και της διεκπεραίωσης της σημαντικής αυτής ενέργειας.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς τον κ. Σωτήριο Βόσδου για την αγαστή συνεργασία μας σε πολλά θέματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας τους τελευταίους 17 μήνες, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται δημιουργικές συνδιοργανώσεις, αλλά και το δύσκολο θέμα των μετακινήσεων των μαθητών, το οποίο αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας για την υπηρεσία μας και προϋπόθεση για την εκπαίδευση και τη μόρφωση εκατοντάδων μαθητών μας.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς! Είναι η γιορτή των παιδιών που προσμένουν να χαρούν με τις ελάχιστες αφορμές! Ας γίνουμε όλοι μας η αιτία να χαμογελούν και να αγαλλιάζουν οι καρδιές τους! Ευφρόσυνα και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!

Η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας
Όλγα Μούσιου Μυλωνά