Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη!

-Το βράδυ της Παρασκευής, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των ποντίων λίγο μετά τις 8:30 το βραδύ πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή  Κ. Αντωνιάδη Γιάννη στο Hotel lingos.

-Σε ένα πανηγυρικό κλίμα, συγκεντρώθηκαν οπαδοί, φίλοι και στελέχη της μεγάλης παράταξης για να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής και υποστήριξης στον κ. Αντωνιάδη.

-Σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Αντωνιάδης, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της τετραετίας, τόνισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κατάφερε να δημιουργήσει την Ελλάδα της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της εργασίας, ταυτόχρονα παρουσίασε το πολιτικό του έργο και το όραμά του για την Φλώρινα.

-Όσον αφορά στον προσωπικό του απολογισμό ως βουλευτής, αναφέρθηκε στα έργα υποδομών που ολοκληρώθηκαν ή είναι σε εξέλιξη στην Π.Ε Φλώρινα στα οποία συνέβαλε καθοριστικά με την επιμονή και εργατικότητα που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια για να δώσει στην Φλώρινα τα αναπτυξιακά έργα που της αξίζουν.-

Υ.Γ. Με αφορμή την Συμβολική Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων ο κ. Αντωνιάδης έκανε σύντομη αναφορά στις χαμένες πατρίδες του αλησμόνητου Πόντου.

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ