Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Κατολίσθηση επι τμήματος της Ε.Ο άξονα Φλώρινας – Κοζάνης στο τμήμα Κόμβος Κάτω Βεύης – Κόμβος Βεύης| Άμεση Αποκατάσταση


 

Το Βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022 σημειώθηκε κατολίσθηση σε μήκος 100μέτρων επι τμήματος του Εθνικού Οδικού άξονα Φλώρινας – Κοζάνης και συγκεκριμένα στο τμήμα Κόμβος Κάτω Βεύης – Κόμβος Βεύης, όπου πραγματοποιούνται έργα εγκατάστασης του αγωγού φυσικού αερίου για την τηλεθέρμανση της Φλώρινας.Άμεσα βρέθηκε στηνπεριοχή, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελής Πηλείδης και αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022 στην περιοχή βρέθηκαν,ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου,ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελής Πηλείδης, ο Προϊστάμενος Εκτέλεσης Συγκοινωνιακών Έργων της Δ.Τ.Υ. της Έδρας Αθανάσιος Βούρας και συνεργείο της αναδόχου εταιρείας, προκειμένου νακαθοριστούν οι απαιτήσεις. Οι εργασίες αποκατάστασηςτου οδοστρώματος έχουν ήδη ξεκινήσει.

Για λόγους ασφαλείας, η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και συνιστάται στου οδηγούς που θα κινηθούν στην παραπάνω περιοχή να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.