Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

Καλείστε να συμμετάσχετε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, που θα διεξαχθεί “δια περιφοράς” με τη χρήση τηλεφώνου και κάθε άλλου πρόσφορου μέσου επικοινωνίας, για λόγους δημόσιας υγείας, σύμφωνα με την εγκύκλιο με αριθμ. 40/20930/31-03-2020 του ΥΠΕΣ, τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-3-2020 τεύχος Α΄) και την παράγραφο 56 του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα, στις 29 Μαΐου 2020, ημέρα Παρασκευή και κατά τις ώρες 13:15΄ – 14:15΄, για την συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με:
1.
«Προσωρινή αλλαγή χώρου και τρόπου συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας».  
Εισηγητής κος Μιχαήλ Χάτζιος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
 Ο κατεπείγον χαρακτήρας του θέματος έγκειται στην άμεση ανάγκη προσωρινής αλλαγής του χώρου και του τρόπου συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, αφού έχουν προκύψει θέματα τα οποία απαιτούν τη δια ζώσης συζήτηση και ψήφισή τους από τα μέλη του συλλογικού οργάνου.
Παρακαλείστε όπως:
Η ψήφος σας (θετική, αρνητική ή αποχή από την ψηφοφορία με δήλωση «παρών»), να αποστέλλεται είτε εγγράφως, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση ds@cityoflorina.gr, είτε με τηλεομοιότυπο (ΦΑΞ) στον αριθμό 2385351040, είτε με μήνυμα κινητής τηλεφωνίας στον αριθμό 6985771215, κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.
Σημειώνεται ότι η μη αποστολή της ψήφου ή της δήλωσης αποχής από την ψηφοφορία, με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους και κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης, καθιστά το μέλος ΑΠΟΝΤΑ.
Αιτιολογίες καταψήφισης ενός θέματος, τυχόν απόψεις για ένα θέμα της συνεδρίασης και κάθε άλλο κείμενο, να κατατεθεί έγκαιρα στο γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάλου Αλεξάνδρου 97, Φλώρινα Τ.Κ. 53100 εγγράφως ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραφείο του Δημοτικού συμβουλίου και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ds@cityoflorina.gr      
Η με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους αποστολή της ψήφου ή τοποθέτησής σας αποδεικνύει τη συμμετοχή σας στην «δια περιφοράς» συνεδρίαση και επομένως δεν απαιτείται η υπογραφή των πρακτικών της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Μιχάλης Χάτζιος