Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ο κ.Βοσκόπουλος Γιάννης στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ηλεκτρονικού ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ αυτά είναι τα ονόματα που θα αναμετρηθούν στη Δυτική Μακεδονία στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
› Στην Κοζάνη, η Ν.Δ. διαθέτει μία από τις πέντε έδρες. Ο νυν βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης εξελέγη πανηγυρικά περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και φυσικά δεν θα είναι υποψήφιος. Η Ν.Δ. σκοπεύει να εκλέξει τέσσερις βουλευτές στον νομό, οι οποίοι θα είναι όλοι νέοι και επομένως το «στριμωξίδι» είναι μεγάλο. Στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν θέση οι: Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δακής, Στάθης Κωνσταντινίδης (δικηγόρος), Παρασκευή Βρυζίδου, Εύη Πρώιου, Φώτης Ζυγούρης, Χρόνης Ακριτίδης και Γιώργος Αμανατίδης.
› Στη μονοεδρική των Γρεβενών, η οποία σήμερα είναι του ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ. θα κατεβάσει τον μηχανικό και πρώην αναπλ. γραμματέα Οργανωτικού Χρίστο Βλαχοκώστα, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες εκλογής.
› Στην Καστοριά, η Ν.Δ. έχει τη μία από τις δύο έδρες. Η νυν βουλευτής Μαρία Αντωνίου θα είναι και πάλι υποψήφια, ενώ θέση στο ψηφοδέλτιο θα έχει και ο Ζήσης Τζηκαλάγιας. Θα εξαρτηθεί από τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, για το αν η Ν.Δ. καταλάβει και τις δύο έδρες.
› Στη Φλώρινα, η Ν.Δ. έχει τη μία από τις δύο έδρες. Ο νυν βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο, όπως και ο μέχρι πρότινος δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος και ενδεχομένως ο Σταύρος Παπασωτηρίου.

ΠΗΓΗ: www.eleftherostypos.gr