Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Κώστα Σέλτσα

Φίλες και φίλοι,
Έχοντας την τιμή να υπηρετήσω, ως Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τον Νομό Φλώρινας από τον Ιανουάριο του 2015 έως σήμερα οφείλω να μοιραστώ μαζί σας ορισμένες σκέψεις γι αυτή την πορεία που κάναμε μαζί, για τις κυβερνητικές δράσεις στον Νομό αλλά και για το μέλλον.
Είναι αλήθεια ότι δουλέψαμε σκληρά για το καλό του τόπου μας. Απέναντι σε ένα δύσκολο πολιτικό κλίμα αλλά και σε έναν μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε για την διεκδίκηση των έργων ανά την χώρα, η Φλώρινα, το Αμύνταιο και οι Πρέσπες ήταν για μένα πάντα στο επίκεντρο. Προσπάθησα με κάθε δυνατό τρόπο να διεκδικήσω για την περιοχή μας τα περισσότερα. Έκανα έναν καθημερινό αγώνα με τιμιότητα και ειλικρίνεια. Αυτά είναι δύο στοιχεία που θεωρώ ότι πρέπει να διακατέχουν οποιονδήποτε ασχολείται με τα κοινά.
Κατά την διάρκεια αυτών των ετών μπορεί να έγιναν και λάθη ή να υπήρχαν παραλείψεις. Κάνω καθημερινά την αυτοκριτική μου και συνεχίζω πάντα δίπλα σε όλους εσάς που με στηρίζετε και μου δίνετε δύναμη να συνεχίζω.
Με αυτές τις λίγες σκέψεις δηλώνω ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στις ερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Όντας ένας άνθρωπος που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στην περιοχή διεκδικώ την ψήφο όλων αυτών των ανθρώπων που ζούμε στον ίδιο τόπο και έχουμε τα ίδια προβλήματα. Μετά την έξοδο της χώρας από τη μνημονιακή εποχή, τώρα ανοίγονται δρόμοι για ακόμα περισσότερες διεκδικήσεις. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δεν πρέπει να αφήσουμε την χώρα να γυρίσει πίσω στο παλιό. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Οφείλουμε να ψηφίσουμε καθαρά πρόσωπα που θα υπερασπιστούν τα δικαιώματα των πολλών.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Σέλτσας
Χειρουργός Οδοντίατρος
Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας