Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Συμβουλές styling για το πρώτο ραντεβού! Για να υπάρξει και δεύτερο...

Το πρώτο ραντεβού δημιουργεί σε όλες μας πάντα στρες, και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία μιας γυναίκας.
Η δεκαπεντάρα και η σαρανταπεντάρα έχουν τους ίδιους ακριβώς πανικούς. Λόγω άγχους, είναι πολύ εύκολο να κάνουμε κακές επιλογές, ή θέλοντας να εντυπωσιάσουμε και να αρέσουμε να καταλήξουμε, να μην θυμίζουμε καθόλου τον εαυτό μας και να είμαστε και λίγο για τα καρναβάλια. Θα προσπαθήσουμε εδώ λοιπόν,, να τα βάλουμε όλα σε μια τάξη, σχετικά με το styling, τι φοράω, μαλλιά, αξεσουάρ, παπούτσια.
Όχι στους πειραματισμούς:  
Δεν είναι η ώρα να πειραματιστείς σε τίποτα. Ούτε σε νέο χτένισμα, ούτε σε αλλαγές στο μακιγιάζ ,ούτε στα ρούχα. Άσε τους πειραματισμούς για τα επόμενα ραντεβού, η κανένα ραντεβού με φίλη. Εδώ θα ακολουθήσεις τα βήματα, που γνωρίζεις καλά και πετυχαίνεις.
Ντύσιμο:
Εξαρτάται πάντα από το που θα πας, βέβαια τις περισσότερες φόρες, δεν γνωρίζεις από πριν που θα πας, Επιλέξτε casual και παράλληλα θηλυκό ντύσιμο. Μη δείξετε ότι προσπαθήσατε πολύ για το αποτέλεσμα. Φορέστε για παράδειγμα το τέλειο blue jeans σας με ένα θηλυκό τοπ. Επιλέξτε ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και ο εαυτός σας, είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση σας.
Sexy ναι, αλλά τόσο όσο: 
Ασφαλώς δεν θα πας σαν καλόγρια ντυμένη, αλλά όχι υπερβολές! Αν θέλετε να τονίσετε το δυνατό σας σημείο με τις ευλογίες μου! Δηλαδή αν φοράς ένα sexy top που τονίζει το στήθος, δε χρειάζεται να βάλεις την πιο κοντή φούστα που έχεις και να έχεις συχρόνως έξω και τη κοιλιά! Πολλές φορες όταν αποφασίζουμε να γίνουμε sexy χάνουμε το μέτρο. Προσοχή λοιπόν!
Παπούτσια:
Σε όλες μας αρέσουν τα τακούνια, είναι γεγονως. Επίσης τα τακούνια, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Αρέσει και στους άντρες να μας βλέπουν με τακούνια, όμως και εδώ θέλει προσοχή! Θα επιλέξεις ένα ενδιάμεσο τακούνι και όχι το πιο ψιλό που έχεις. Κάτι που θα μπορείς να περπατήσεις άνετα. Αν τώρα δε γνωρίζεις που θα πας και δεν θέλεις να ρισκάρεις με λίγο τακούνι φόρεσε μπαλαρίνες.Οι μικρότερες ηλικίες μπορούν να βάλουν και ένα ωραίο αθλητικό πόλης.
Μακιγιάζ:
Πρέπει να καταφέρεις το πιο φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα που μπορείς! Oι άντρες έχουν αλλεργία στις γυναίκες που είναι έντονα βαμμένες. Όχι eyeliner, ψεύτικες βλεφαρίδες, όχι έντον μακιγιάζ απαγορεύεται. Θα είσαι ο πιο φυσικός και όμορφος εαυτός σου.
Μαλλιά:  
Οι άντρες προτιμούν κάτω τα μαλλιά και όχι πιασμένα. Όχι στυλιζαρισμένα, αυτό το κλασικό του κομμωτηρίου, με τρία κιλά λακ πάνω, όχι μπούκλες όχι ταστιέρες! Τίποτα που να δείχνει ότι πέρασες ώρες να το πετύχεις! Μαλλιά ανέμελα και απέφυγε προϊόντα styling που τα κάνουν σκληρά και θαμπά. Εκτός από την όραση, η αφή έχει πολλή μεγάλη σημασία για τους άντρες και σε κανέναν δεν αρέσει να χαϊδεύει μαλλιά με τόνους λακ!Αξεσουάρ: Θα σου πρότεινα να μη βάλεις τίποτα αλλά ξέρω ότι δεν θα με ακούσεις οπότε σου λέω απλά να μη φορτώσεις το στυλ σου και όχι όλα μαζί, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια.
Νύχια: 
Ξέρω θέλεις να τα βάψεις κόκκινα, ή κάτι πολύ έντονο, συγκρατήσου!!! Σοβαρά τώρα επέλεξε άχρωμο βερνίκι νυχιών ή σε πολύ φυσικό τόνο.Να θυμάσαι να είσαι ο εαυτός σου και όλα θα πάνε καλά.
Της Κωνσταντίνας Κόκκολα
ΠΗΓΗ: cretablog.gr