Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: ΔΥΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίστηκε το Σάββατο  20/10/18 το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Αντρών Β. Ελλάδας. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνιζόμενες στη Θεσσαλονίκη σημείωσαν 2 νίκες και 1 ήττα.
Πρώτα η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ βρέθηκαν να χάνουν 1-3, όμως με συνεχή αντεπίθεση έκαναν την μεγάλη ανατροπή και πήραν το παιχνίδι με σκορ 4-3.
Το 2ο παιχνίδι αποδείχθηκε πιο εύκολο για την ομάδα μας, που επικράτησε της ομάδας του Ευόσμου με σκορ 4-1. Τέλος, στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας οι παίκτες μας φανερά κουρασμένοι δεν μπόρεσαν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και ηττήθηκαν από την Καβάλα με σκορ 1-4. Η ήττα αυτή είναι η πρώτη για την ομάδα μας σε 5 αγώνες και δεν επηρεάζει καθόλου την πορεία της, που παραμένει σε υψηλές θέσεις.
Στους αγώνες αυτούς οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέβηκαν έχοντας 2 σημαντικές ελλείψεις (Stargoski, Ελσάμι). Έτσι, ο προπονητής χρησιμοποίησε ως 1ο παίκτη τον 12χρονο Σωτήρη Μούσια, ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και έδειξε ότι αποτελεί πολύτιμη μονάδα για την ομάδα μας.  Αγωνίστηκαν ακόμα ο Γιάννης Γερογιάννης και ο Λίβιου Πρεντοάικα.
Μετά τα αποτελέσματα αυτά οι ΣΑΡΙΣΕΣ βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας  με  9 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρα και αήττητη ομάδα της Σίνδου.
Οι επόμενες 2 αγωνιστικές θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη στις 18/11/18. Αντίπαλες ομάδες θα είναι η Καστοριά και η Σίνδος.
ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ