Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

5 τύποι μαμάδων που θα συναντήσετε στις κούνιες

Είναι σίγουρο ότι έχετε πάει δεκάδες φορές το παιδί σας στην παιδική χαρά και άλλο τόσο σίγουρο ότι έχετε συναπαντήσει κάποιους (ή όλους) από τους παρακάτω τύπους μαμάδων…
Η απομονωμένη: Τι κι αν η παιδική χαρά είναι γεμάτη με μαμάδες που έχουν πάει τα παιδιά τους να περάσουν όμορφα; Η απομονωμένη θα προτιμήσει να κάθεται μόνη της μέχρι να τελειώσει το παιδί.
Η κοινωνική: Βγάζει το παιδί βόλτα, αλλά σίγουρα θέλει κι εκείνη να περάσει καλά. Και πώς θα γίνει αυτό αν όχι με το να πιάσει κουβέντα με άλλες μαμάδες;
Η υπερπροστατευτική: Δεν υπάρχει μανούλα που να πηγαίνει το παιδί της στο πάρκο και να μην ανησυχεί για τη σωματική του ακεραιότητα. Όμως θα συναντήσετε και κάποιες που σχεδόν δεν αφήνουν το παιδί ελεύθερο να παίξει από το άγχος τους.
Η περιποιημένη: Σα να έχει ξεχάσει ότι ετοιμάζεται για τις κούνιες, με αποτέλεσμα να έρχεται πάντα λες και είναι καλεσμένη σε δεξίωση. Αν τη ρωτήσει κάποιος μήπως το παρακάνει λίγο άθελά της, η απάντηση πιθανότατα θα είναι ότι δε θέλει να παραμελεί τον εαυτό της.
Η προνοητική: Σίγουρα θα σας έχει τύχει να ξεχάσετε κάτι στο σπίτι και να βρέθηκε μια άλλη μανούλα ως από μηχανής Θεός να έχει αυτό που θέλετε. Είναι εκείνες οι μαμάδες που προγραμματίζουν από πριν τι ακριβώς θα χρειαστεί να έχουν μαζί, συνυπολογίζοντας το καλύτερο μέχρι το χειρότερο σενάριο!
ΠΗΓΗ: mother.gr