Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Καθαρούς και ενιαίους κανόνες για τις τηλεοπτικές άδειες φέρνει το ν/σ που κατατέθηκε για διαβούλευση

Υπάρχει η αντίληψη κάποιων που ταυτίζουν την Ευρώπη με την εφαρμογή αυτών των μέτρων, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, υπογραμμίζοντας πως το ερώτημα δεν είναι πλέον μέσα ή έξω από την Ευρώπη, το ερώτημα είναι ποια Ευρώπη.
Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Γερμανία έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για την πολιτική της, είπε ο κ. Παππάς υπογραμμίζοντας ακόμη πως είναι ξεκάθαρό ότι το θέμα του χρέους είναι πλέον στο τραπέζι.

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές άδειες υπογραμμίζοντας πως το νομοσχέδιο που κατατέθηκε προς διαβούλευση προβλέπει καθαρούς και ενιαίους κανόνες για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Δεν πανηγυρίζουμε. Δεν κρύβουμε τις δυσκολίες, δεν κρύβουμε τα αρνητικά. Δεν κρύβουμε ότι κάναμε και υποχωρήσεις αλλά λέμε ξανά ότι αυτή πιστεύουμε ότι είναι η συμφωνία που μπορούσε κατά το εφικτό να έρθει», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας,  αναφερόμενος στην συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους πιστωτές.
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση λέει καθαρά και ξάστερα ότι «αυτό το πλαίσιο μπορέσαμε και φέραμε» και κάλεσε «αν κάποιος νομίζει ότι μπορούσε να φέρει μια καλή συμφωνία δεν έχει παρά να το ισχυριστεί αν κάποιος πιστεύει ότι άλλη κυβέρνηση και άλλος πρωθυπουργός μπορεί καλύτερα, δεν έχει παρά να το πει ευθέως».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ