Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Δυναμική παρουσία στον κλάδο της γεωργίας και της κτηνοτροφίας η εταιρεία Belgomilk

Δυναμική παρουσία στον κλάδο της γεωργίας και της κτηνοτροφίας έχει τα τελευταία χρόνια η εταιρείαBelgomilk με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996.
Κοντά στις ανάγκες των κτηνοτρόφων και τους ανθρώπους με πείσμα για την επαγγελματική τους εξέλιξη εν μέσω κρίσης, η εταιρεία καινοτομεί κατασκεύαζοντας το TYROBOXR. Ένα μικρό τυροκομείο,τύπουcontainer, που συγκεντρώνει σε ένα χώρο 50τμ όλα τα απαραίτητα για την παραγωγή γαλακτομικών προϊόντων τόσο στον τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και στις προδιαγραφές που έχει θέσει η κοινοτική νομοθεσία. (Bίντεο σχετικά με το TYROBOXR στο YouTube  http://youtu.be/bPJ9FlFKIhw)

Με την απόκτηση του TYROBOΧR, παραδίδονται από την εταιρεία όλες οι απαιτούμενες άδειες για τη λειτουργία του όπως Άδεια Πολεοδομίας, Άδεια Εγκατάστασης και Λειτουργίας. Καθώς επίσης παρέχεται αριθμός τυροκομείου που δίνει τη δυνατότητα άμεσης προώθησης των προϊόντων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό από τον ίδιο τον παραγωγό.
Εκείνο που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση,μετά από στατιστική έρευνα , είναι ότι εκτός από τους κτηνοτρόφους σημαντικό είναι το ποσοστό των  άνθρωπων που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με την κτηνοτροφία,στην προσπάθεια τους να βρουν επαγγελματική διέξοδο στην εποχή που διανύουμε δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του TYROBOXR.
Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι  το TYROBOXR εντάσσεται σε επιδοτούμενα προγράμματα που πραγματοποιούνται κατά νομούς καθ’όλη τη διάρκεια του έτους και απευθύνεται αφενός σε ανθρώπους που ανήκουν στον χώρο της κτηνοτροφίας  αφετέρου σε ανθρώπους που ουδέποτε ασχολήθηκαν με αυτόν τον κλάδο.