Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Γνωρίζετε ότι…..

-1 στους 4 αμερικάνους έχει υποστεί ένοπλη επίθεση!
-Στην Ιαπωνία αυτοί που αυτοκτονούν, είναι τριπλάσιοι από αυτούς που σκοτώνονται σε τροχαία!
-Στην Σιέρα Λεόνε, έχουν απαχθεί από τους αντάρτες πάνω από 10.000 παιδιά, προκειμένου να πολεμήσουν στον εμφύλιο!
-Στα 8 χρόνια του εμφυλίου πολέμου, στην Σιέρα Λεόνε, ακρωτηριάστηκαν από βασανισμούς 100.000 άνθρωποι!
-15.763 Άγγλοι και Ουαλοί, ονομάζονται Ντέιβιντ Τζόουνς!
-Το 25% των περίπου 4.639 γνωστών θηλαστικών και το 11% των 9675 γνωστών ειδών πουλιών, σε μερικά χρόνια, θα εξαφανιστούν, αν δεν παρθούν δραστικά μέτρα!

-Το 1998, στις ΗΠΑ, περίπου 1.000.000 παιδιά, έπεσαν θύματα κακοποίησης!
-Τα φάρμακα που παίρνουν οι άνθρωποι, ευθύνονται για την καταστροφή του νερού της γης. Σε αυτό πιστεύεται ότι οφείλετε, ο μαζικός θάνατος ζώων, κυρίως ψαριών!
-Η απόσυρση γίνεται για να μειωθεί η ρύπανση από τα παλιά αυτοκίνητα. Για να καταστραφεί όμως ένα παλιό αυτοκίνητο και να φτιαχτεί ένα καινούργιο, εκπέπονται περισσότεροι ρύποι (διοξείδιο του άνθρακα – αυτό δημιουργεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου), από ότι αν κυκλοφορούσε το παλιό αυτοκίνητο. ’ρα η απόσυρση γίνεται, για την αύξηση των εσόδων των αυτοκινητοβιομηχανιών!
-Στο πανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης, στις ΗΠΑ, έχουν καταψύξει 170 μικροσκοπικά έμβρυα τίγρης, με σκοπό να τα εμφυτέψουν σε λιονταρίνες οι οποίες θα πρέπει να γεννήσουν τιγράκια. Αν το πείραμα πετύχει τότε θα κάνουν το ίδιο και για άλλα είδη που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Από αυτά τα είδη αν δεν γίνει κάτι δραστικό σύντομα, το 20% θα εξαφανιστεί τελείως ως το 2025!
-Εξαιτίας ενέσεων που συχνά δεν είναι αναγκαίες, μολύνονται κάθε χρόνο, από τον ιό της ηπατίτιδας, περίπου 20 εκατ. άνθρωποι!
-Μόλις κάποιος καταναλώσει καυτερό φαγητό με κάρυ, η καρδιά του, το λεπτό, χτυπά 7 φορές περισσότερο!