Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Σε ΦΕΚ η απόφαση για τις νέες 4.500 μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ολοκληρώθηκε ένα ακόμα βήμα για την Προκήρυξη του διορισμού 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Εκπαίδευση. Σήμερα δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με το νόμο 4589/ 19 και πλέον τις επόμενες μέρες το ΑΣΕΠ θα δημοσιεύσει την Προκήρυξη.
Όπως αναφέρει η απόφαση με προκήρυξη του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται αμέσως μετά την έκδοση της προκήρυξης του ΑΣΕΠ και η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του (www.asep.gr) και του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (www.minedu.gov.gr), καθώς και στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» (https://diavgeia.gov.gr/) θα καλούνται οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τα υποψήφια μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., να υποβάλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες τα δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται ενώπιον του ΑΣΕΠ με την αίτηση υποψηφιότητας για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, ανά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση, για τον διορισμό τους ως μόνιμων ή/και την πρόσληψή τους ως προσωρινών αναπληρωτών ή ωρομισθίων.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, θα ορίζεται η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών, καθώς και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια.
Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ 60 Νηπιαγωγών και ΠΕ 61 Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), καθώς και των κλάδων ΠΕ70 Δασκάλων και ΠΕ71 Δασκάλων Ε.Α.Ε. υποβάλλουν τα δικαιολογητικά υποχρεωτικά σε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των λοιπών κλάδων τα υποβάλλουν υποχρεωτικά σε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα υποψήφια μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. υποβάλλουν τα δικαιολογητικά σε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Συνεχεία εδώ>
http://ekf.gr/?p=6574