Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

«Τα στάχυα φυτρώνουν εκ νέου» Συνάντηση πολιτικών αξιωματούχων στην Π.Ε Φλώρινας

«Τα στάχυα φυτρώνουν εκ νέου και τους καρπούς θα θερίσουν οι πολίτες της Π.Ε Φλώρινας».
Σε κλίμα ομόνοιας με γενναιόδωρη φιλική στάση που δίνει μεγάλες ελπίδες συνεργασίας παρουσιάστηκαν οι κ.κ Στέφανος Μπίρος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φλώρινας, Κωνσταντίνος Σέλτσας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Αντωνιάδης Γιάννης βουλευτής Ν.Δ και Ελισάβετ Παναγιωτίδου  θεματική Αντιπεριφερειάρχης.
Σε συνάντηση που είχαν στης 1 το μεσημέρι την παρασκευή 27 Φεβρουαρίου οι πολιτικοί αξιωματούχοι τοποθετήθηκαν ένας - ένας με λόγο λιτό και ουσιαστικό, έδωσαν το κοινωνικοπολιτικό στίγμα των επόμενων στόχων τους, στόχοι που θα οδηγήσουν προς το καλύτερο την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας.
Θα την βγάλουν από τα παλιά κομματικά κάδρα, με απώτερο σκοπό το κοινό όφελος των πολιτών με βάση την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικοοικονομικής πορείας της περιφέρειας.
Σε αυτή την πρώτη επίσημη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπίρου με τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές, με σκοπό να τους ενημερώσει για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Π.Ε.Φ σηματοδοτήθηκε μια υγιής συνεργασία όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με όλους τους τοπικούς φορείς προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της Π.Ε Φλώρινας, μάλιστα οι κ.κ Βουλευτές Σέλτσας και Αντωνιάδης δήλωσαν ότι έχουν κοινά σημεία σε έργα υποδομής και ανάπτυξης προκειμένου να βγάλουν από το γεωοικονομικό αδιέξοδο την περιφέρεια μας.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ