Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α1

Με δύο νίκες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα της Φλώρινας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών Επιτραπέζιας Αντσφαίρισης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Φλώρινας στις 12/10/2024, όπου οι ΣΑΡΙΣΕΣ φιλοξένησαν τις ομάδες της ΧΑΝΘ και της Καβάλας.

Το Σάββατο η ομάδα μας αντιμετώπισε πρώτα την ΧΑΝΘ και επικράτησε με σκορ 4-1 ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας επικράτησε με σκορ 4-0 της Καβάλας. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσε να κάνει η ομάδα μας και λόγω της νίκης και λόγω της ευρύτητας των σκορ.

Το ιδιαίτερο της πρεμιέρας ήταν η πρώτη εμφάνιση της έμπειρης Ρουμάνας αθλήτριας Angelica Toma με τα χρώματα των Σαρισών, η οποία επικράτησε εύκολα σε όλα τα επιμέρους παιχνίδια που έδωσε, δείχνοντας την μεγάλη ποιότητα και εμπειρία που κατέχει. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τις Σάρισες. Σταθερή αξία η Κινέζα Yuhua Liu αναμένεται να βοηθήσει και φέτος τα μέγιστα την ομάδα, ενώ η Χρυσή Φωτιάδου, το αστέρι της Φλώρινας θα είναι και φέτος βασικό στέλεχος της ομάδας με μεγάλες προσδοκίες για μία πετυχημένη χρονιά. 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Yuhua Liu (FRA), Angelica Toma (ROM), Χρυσή Φωτιάδου. Αναπληρωματικές ήταν η Γεωργία Σπανού και η Ειρήνη Χρυσοστομίδου. Την τεχνική καθοδήγηση είχε ο Λίβιου Πρεντοάικα.

Τους αγώνες διηύθυναν με επιτυχία η διεθνής επιδιαιτήτρια κ. Μαρία Τσίπου και οι διαιτητές κ. Δημήτριος Σερίδης, κ. Νικόλαος Μιχαηλίδης και κ. Νικόλαος Πογιατζής.

Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές θα διεξαχθούν στο ΣΕΦ, στον Πειραιά 9-10 Νοεμβρίου 2024, όταν η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Άρη 2006 την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.