Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γιάννης Αντωνιάδης δηλώνει εκ νέου παρών στον πολιτικό «στίβο»

-Σε συνέντευξη τύπου προχώρησε ο π. βουλευτής της Ν.Δ κ. Αντωνιάδης, το μεσημέρι της ημέρας της Σοφίας, Πίστης και Αγάπης και επί την ευκαιρία έστειλε χρόνια πολλά στις εορτάζουσες, επίσης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική οικογένεια, μαθητές, δασκάλους, γονείς, παράλληλα ευχαρίστησε τα Μ.Μ.Ε για την συμμετοχή στο κάλεσμα του.

-Τόνισε ότι έχει περάσει ένας χρόνος και τρείς μήνες από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, αυτό το διάστημα είναι αρκετό για να γνωρίσουν οι καινούριοι αιρετοί το αντικείμενο έτσι ώστε να δώσουν τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους, τόνισε με έμφαση.

-Με δεδομένη την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος,  δήλωσε παρών στα πολιτικά πράγματα του νομού και έτοιμος να ασκήσει τα καθήκοντά του από την θέση του πολιτευτή, την οποία του έδωσε ο Φλωρινιώτικος λαός.

-Τόνισε  ότι στο διάστημα που θα ακολουθήσει θα στηρίξει με όλη την  δύναμη του τα συμφέροντα των Φλωριναίων και της χώρας, θα συμπαραταχθεί σε όλα τα μεγάλα θέματα του νομού με τους αιρετούς άρχοντες της αυτοδιοίκησης και της κεντρικής διοίκησης… επίσης, ως π. βουλευτής και ως πολιτευτής σήμερα, θα συνεχίσει να βάζει «πλάτη» στα μεγάλα θέματα της χώρας!.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ