Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.!

Ήδη γίνονται σαφής οι επιπτώσεις του Ουκρανικού την Ευρωπαϊκή Οικονομία.

Η Ε.Ε. έχει να αντιμετωπίσει την Κίνα αλλά και τις Η.Π.Α. και δεν αντέχει και τις οικονομικές επιπτώσεις από την συνέχιση του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας.

Η διατάραξη των οικονομικών παραμέτρων ΕΕ – Ρωσίας, η επίπτωση από αυξημένες δαπάνες για την ενέργεια αλλά και η συνεχής δαπάνη από την οικονομική και στρατιωτική ενίσχυση της Ουκρανίας, οδηγούν την οικονομία της σε ύφεση!

Ήδη η μεγαλύτερη οικονομία της Ε.Ε. η Γερμανική δείχνει σοβαρά σημάδια υποχώρησης με αύξηση του πληθωρισμού και πιθανότατο κλείσιμο κρίσιμων αυτοκινητοβιομηχανιών που θα οδηγήσουν σε απολύσεις και κοινωνικές αναταραχές.

Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη στην Γαλλία και Ιταλία με ακόμη μεγαλύτερες επιπτώσεις στις οικονομίες των χωρών της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ήδη η ηλεκτρική ενέργεια στις χώρες αυτές – και στην Ελλάδα – είναι τουλάχιστον 40% ακριβότερη με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε καταστροφή οι σημαντικές βιομηχανίες της περιοχής.

Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί είτε εκλεγεί ο Τραμπ είτε η Χάρρις!

Για τους παραπάνω λόγους η Ε.Ε. οφείλει να επανεξετάσει την θέση της στο Ουκρανικό, και να επιδιώξει μία διπλωματική, ειρηνική λύση το ταχύτερον.

Επαναλαμβάνω το χρέος ΚΑΘΕ ΗΓΕΣΙΑΣ να ΜΗΝ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ!

ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΛΕΘΡΙΟ!

ΠΗΓΗ: Πατριώτες - Πρόδρομος Εμφιετζόγλου