Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ποια εμφιαλωμένα νερά είναι τα καλύτερα


Η Ελλάδα αποτελεί ένα μέρος με αρκετές φυσικές πηγές. Αυτός είναι και ο λόγος που τα φυσικά μεταλλικά νερά είναι πολλά και διάφορα. Εάν αναζητάτε ποια εμφιαλωμένα νερά είναι καλά, τότε θεωρούμε ότι η επιλογή σας θα πρέπει να στοχεύσει στα παρακάτω:

Βίκος προέρχεται από πηγές στην Ήπειρο και αποτελεί ένα φυσικό μεταλλικό νερό χαμηλής περιεκτικότητας σε άλατα. Η ισορροπημένη σύστασή του το καθιστά κατάλληλο για καθημερινή κατανάλωση, χωρίς να επηρεάζει το σώμα με υψηλή πρόσληψη μετάλλων.

Ζαρός φυσικό μεταλλικό νερό: Το Ζαρός είναι ένα από τα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά στην Ελλάδα, με τις πηγές του να βρίσκονται στον Ψηλορείτη της Κρήτης. Προσφέρει εξαιρετική γεύση και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, καθιστώντας το ιδανικό για όσους προσέχουν την υγεία τους.

Υάς φυσικό μεταλλικό νερό: Το Υάς αποτελεί ένα επίσης κορυφαίο εμφιαλωμένο νερό, το οποίο προέρχεται από την Ήπειρο. Μάλιστα, πρόκειται για ένα δημοφιλές φυσικό μεταλλικό νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Ενδείκνυται για άτομα που θέλουν ένα ήπιο, καθαρό νερό για καθημερινή κατανάλωση, χωρίς περιττά μέταλλα.

apostagma.eu