Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

70 χρόνια Ευκολίδης: Μια τριήμερη γιορτή με επίκεντρο το έπιπλο στο κέντρο της πόλης!

Την επέτειο των 70 του χρόνων στον χώρο του επίπλου γιόρτασε το κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ με ένα μεγάλο τριήμερο event στην Κοζάνη! 

Ανοίγοντας το δικό του ξεχωριστό σπίτι στην Κεντρική Πλατεία, υποδέχτηκε από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου τον κόσμο της πόλης, που όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και την προτίμησή του στην κορυφαία ποιότητα και το υψηλό design που αντιπροσωπεύει το κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ σε κάθε του έπιπλο! 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα έπιπλα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο design και φυσικά να γιορτάσουν μαζί με το team ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ! 

Η ξεχωριστή αυτή γιορτή με πρωταγωνιστές την αγάπη και την τεχνογνωσία για το έπιπλο κορυφώθηκε με τον μεγάλο ευχαριστήριο διαγωνισμό, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν ολοκληρωμένη επίπλωση σαλονιού με γωνιακό καναπέ, τραπεζάκι σαλονιού, έπιπλο τηλεόρασης & πουφ, ντυμένο κρεβάτι και στρώμα Media Strom και ένα τραπέζι τραπεζαρίας μαζί με 4 καρέκλες! Οι 3 μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν live την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα ανοιχτό party για όλους τους παρευρισκόμενους! 

Το κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ φέτος γιορτάζει μαζί με όλους εσάς 70 χρόνια υψηλής αισθητικής & ποιότητας, 70 χρόνια στο σπίτι σας! Με την δεξιοτεχνία να περνά από γενιά σε γενιά, δημιουργεί από το 1954 έπιπλα που έχουν σχεδιαστεί για να σας συντροφεύουν μια ζωή! 

Στόχος και αποστολή παραμένουν η άριστη εξυπηρέτηση και η δημιουργία χώρων που συνδυάζουν τη σύγχρονη λειτουργικότητα με τη διαχρονική αισθητική! 

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά, που γιορτάσατε μαζί μας! 

Έπιπλο Ευκολίδης
5o χλμ Κοζάνης - Καστοριάς 

T. 2461 095300