Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ Ή ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ;

-Το μεγάλο ενδιαφέρον των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου είναι και για το ποιος θα προηγηθεί, για να ενώσει την ξεχαρβαλωμένη και πολυτεμαχισμένη σήμερα, δημοκρατική παράταξη της κεντροαριστεράς. -Τα πρόσωπα που φιλοδοξούν να ηγηθούν της νέας προσπάθειας είναι ο πολύ νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ολίγον παλιός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

-ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι δίδυμα αδέρφια διχασμένα, που πίνουν νερό από το ίδιο ιδεολογικό πηγάδι.

-Την Κυριακή οι δύο πρόεδροι θα κριθούν από την κοινωνία , για το ποιος είναι πιο ικανός να ηγηθεί στο νέο ξεκίνημα και να συμφιλιώσει την προοδευτική παράταξη.

-Ποιος από τους δύο θα μπορέσει να γιατρέψει παλιές πληγές.

-Να μας θυμίσει και να κάνει πράξη της ξεχασμένες ανεκπλήρωτες αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη, που μιλούσαν για λαϊκή κυριαρχία.

-Ποιος θα καθοδηγήσει ενωμένη την ελληνική κοινωνία, προς τις επόμενες εθνικές εκλογές ενάντια στις έως τώρα αλαζονικές διεφθαρμένες κυβερνήσεις, που χρεοκόπησαν τη χώρα μας και ταπεινώνουν καθημερινά τους Έλληνες.

-Κανένας σήμερα δεν ακούει και δεν νοιάζεται για τις αριστερές και δεξιές ψευτοθεωρητικές ιδεολογίες.

-Οι Έλληνες του σήμερα θέλουν έναν έντιμο πρωθυπουργό, που να σέβεται το δημόσιο χρήμα και να εδραιώσει επιτέλους με πράξεις την περιβόητη αξιοκρατία και τη δικαιοσύνη παντού.

Γιάννης Χριστάκης

Φλώρινα 5 Ιουνίου