Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ορισμός Αντιδημάρχων λόγω τροποποίησης των αρμοδιοτήτων

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΜΕ ΑΡΙΘΜ. 933/2024| «Τροποποίηση της με αριθμ. 4/2024 Α.Δ.Φ

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι Την τροποποίηση των αρμοδιοτήτων των κάτωθι αντιδημάρχων λόγω τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας λόγω κατάργησης των Ν.Π.Δ.Δ. και της λύσης της ΚΕΔΗΦΛΩ» (σχετ. ΦΕΚ 3225/τ. Β΄/06.06.2024), μέχρι 31/12/2024 τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής : 1) Στον κo Νικόλαο Κωνσταντινίδη του Ιωάννη, έμμισθο Αντιδήμαρχο, μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες: ➢ Η λειτουργία και ο συντονισμός όλων των υπηρεσιών, Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης, της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής & της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας. ➢ Τις αρμοδιότητες της παρ. 3, της εφαρμογής προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας του Τμήματος Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, Προστασίας Ηλικιωμένων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, εθελοντισμού & Δημόσιας Υγείας. ➢

Η λειτουργία και ο συντονισμός του Τμήματος Κέντρων δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών και Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του θα αναπληρώνεται από τον Αντιδήμαρχο κο Αθανάσιο Μπέλτσο του Κωνσταντίνου. 2) Στον κο Μιχαήλ Χάτζιο του Ευαγγέλου, έμμισθο Αντιδήμαρχο, μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ως εξής : ➢ Η λειτουργία και ο συντονισμός όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης πλην αυτών που έχουν εκχωρηθεί σε άλλον Αντιδήμαρχο. ➢ Οι αρμοδιότητες του εθελοντισμού του Τμήματος Αθλητισμού- Παιδείας και εθελοντισμού της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, εθελοντισμού & Δημόσιας Υγείας. ➢ Η υπογραφή αποφάσεων επιβολής προστίμων κοινόχρηστων χώρων. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος θα αναπληρώνεται από τον Αντιδήμαρχο κο Κωνσταντίνο Ρόζα του Χαράλαμπου.

Στην κα Σοφία Φουδούλη-Τζώτζη του Γεωργίου, έμμισθη Αντιδήμαρχο, μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες: ➢ Η λειτουργία και ο συντονισμός όλων των υπηρεσιών της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, εθελοντισμού & Δημόσιας Υγείας πλην αυτών που έχουν εκχωρηθεί σε άλλον Αντιδήμαρχο. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος θα αναπληρώνεται από τον Αντιδήμαρχο κο Δημήτριο Ηλιάδη του Ιωάννη. 4) Στον κο Δημήτριο Ηλιάδη του Ιωάννη, έμμισθο Αντιδήμαρχο, μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες: ➢ Η λειτουργία και ο συντονισμός του Τμήματος Παιδικής Φροντίδας και προσχολικής αγωγής της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών και Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. ➢ Τις αρμοδιότητες σε θέματα λειτουργίας Αθλητικών εγκαταστάσεων του Τμήματος Αθλητισμού- Παιδείας και εθελοντισμού της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, εθελοντισμού & Δημόσιας Υγείας. ➢ Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος θα αναπληρώνεται από την Αντιδήμαρχο κα Σοφία Φουδούλη-Τζώτζη του Γεωργίου. Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα αναφέρονται στην υπ΄ αριθμ. 4/2024 απόφαση Δημάρχου με θέμα : Ορισμός Αντιδημάρχων(ΑΔΑ: 6Α4ΖΩΗΙ-Γ9Η). Η παρούσα ισχύει από την ανάρτηση της απόφασης στον δικτυακό τόπο «Διαύγεια» (παρ.5 άρθρο 59 Ν.3852/10, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 3 του ν. 5056/23) και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Βασίλειος Ν. Γιαννάκης