Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Δελτίο Τύπου. Γραφείο Τύπου της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Φλώρινας

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία καθαρά πρώτο κόμμα πανελλαδικά αλλά και τοπικά, στην Π. Ε. Φλώρινας και σε απόσταση από το δεύτερο/

Και γι’ αυτό ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας.

Το ποσοστό επικράτησης, ωστόσο, δεν αποτυπώνει τον στόχο που έθεσε ο Πρωθυπουργός και η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και η ΔΕΕΠ Φλώρινας για την περιοχή μας.

Τα  αποτελέσματα μεταφέρουν το μήνυμα ότι οι πολίτες από τη μια εμπιστεύονται σταθερά τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο στη διακυβέρνηση της χώρας μας όσο και στην εκπροσώπησή της στην Ευρωβουλή και από την άλλη ζητούν από την κυβέρνηση διορθωτικές κινήσεις σ’ ό,τι αφορά την καθημερινότητά τους. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε να την αντιμετωπίσει άμεσα με καθημερινή σκληρή δουλειά.

Στη Φλώρινα το τελευταίο διάστημα έγινε μια μεγάλη προσπάθεια να πειστούν οι συμπατριώτες μας να στηρίξουν το έργο της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Πρωθυπουργός, Υπουργοί, Βουλευτές, στελέχη της Αυτοδιοίκησης και του κόμματος, στελέχη της παράταξης και όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ δώσανε μια μάχη με καθημερινή παρουσία σε όλη την Π. Ε. Φλώρινας.  

Οι επιλογές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν στοχευμένες και δικαιώνεται για την απόφασή του με τους εκλεγμένους ευρωβουλευτές.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας  θα συνεχίσει να μάχεται για το καλό των συμπολιτών μας, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, μεταφέροντας και αναδεικνύοντας τα προβλήματα που  μας απασχολούν.  

Η κυριαρχία της ΝΔ ως μήνυμα των ευρωεκλογών, δηλώνει ότι μπορούμε ως χώρα να πάμε ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη, με σταθερά βήματα,  δίπλα στους πολίτες και την καθημερινότητά τους.

Συνεχίζουμε σταθερά, μπροστά, για μια Ελλάδα πιο κοντά στην Ευρώπη.

Γραφείο Τύπου της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Φλώρινας