Κυριακή 26 Μαΐου 2024

EUROPE DIRECT performance study - online focus groups with local media

Η Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέθεσε στην Tetra Tech International Development Europe τη διεξαγωγή μελέτης απόδοσης του δικτύου EUROPE DIRECT.

Στο πλαίσιο αυτής της μελέτης, η Tetra Tech διεξάγει διαδικτυακές συζητήσεις με δημοσιογράφους σε τοπικά μέσα ενημέρωσης σε επτά κράτη μέλη της ΕΕ για να διερευνήσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας απέναντι στα θεσμικά όργανα της Ευρ. Ένωσης προκειμένου να υποστηριχθεί καλύτερα το έργο σας. Επίσης, να μάθει τις απόψεις σας για το πού εντοπίζετε την προστιθέμενη αξία της ύπαρξης μιας "τοπικής παρουσίας της ΕΕ" όπως το γραφείο EUROPE DIRECT στην περιοχή σας (Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας).

 Η συμβολή σας είναι σημαντική! Θα βοηθήσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αξιολογήσει τι λειτουργεί σήμερα καλά και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί όσον αφορά τις δραστηριότητες, τα εργαλεία και το υλικό που μοιράζει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και να προωθήσει αποτελεσματικότερα την συνεργασία με το δίκτυο EUROPE DIRECT.

Η ηλεκτρονική συζήτηση θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και θα πραγματοποιηθεί μέσω Microsoft Teams. Θα διεξαχθεί στα ελληνικά.

Δεν είναι απαραίτητο να είστε εξοικειωμένοι με το πρόγραμμα EUROPE DIRECT προκειμένου να συμμετάσχετε - οι προσδοκίες που έχετε για μια ενδεχόμενη τοπική συνεργασία με ένα δίκτυο της ΕΕ θα προσφέρουν επίσης πολύτιμες πληροφορίες.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αυτή τη συζήτηση με άλλους δημοσιογράφους από τη χώρα σας, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο εγγραφής, ο οποίος θα σας μεταφέρει στην πλατφόρμα Jotform, όπου θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να δηλώσετε τη χώρα στην οποία κατοικείτε.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 16:00, ώρα Ελλάδος. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας δοθούν μετά την εγγραφή σας.

Σύνδεσμος για την εγγραφή: https://form.jotform.com/241423042060035

Σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεσή σας. 

Με εκτίμηση,

Ελένη Κωνσταντίνου