Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΕΒΕ Φλώρινας (…η ατμομηχανή της ανάπτυξης!)

-Σε όλες τις προοδευτικές χώρες η δημοκρατία, και η δικαιοσύνη είναι η αιτία για την κοινωνική ευημερία των πολιτών, αλλά χωρίς τα επιμελητήρια ανά περιφέρεια δεν θα μπορούσαν αυτές οι χώρες να ευημερήσουν.

-Τα επιμελητήρια είναι ο βραχίονας, η ατμομηχανή της τοπικής ανάπτυξης κάθε Περιφερειακής Ενότητας, παίζουν καθοριστικό ρόλο με ισχυρή συμβολή στην αναπτυξιακή οικονομία, με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι είναι η «ατμομηχανή» η οποία κινεί, φροντίζει και προστατεύει τα συμφέροντα του κλάδου, των ελεύθερων επαγγελματιών.

-Η μεγάλη προσφορά των επιμελητηρίων είναι η ισχυρή και καθαρή δημοκρατική λειτουργία μέσα από την διοίκηση των Δ/Σ έτσι που να υπάρχει δυνατότητα έκφρασης απόψεων θέσεων και προτάσεων.

-Τα επιμελητήρια φορτίζουν τα συμφέροντα των μελών και την προώθηση των ορθών ιδεών προς μια σωστή οικονομικοεμπορική κατεύθυνση.

-Το ΕΒΕ Φλώρινας, όλα αυτά τα χρόνια έχοντας στο τιμόνι τον πρόεδρο κ. Σάββα Σαπαλίδη απέδειξε ότι ανοίγει διάπλατα την πόρτα στο σύνολο για το καλό και την ευημερία του εμπορικού κόσμου!... με τις άοκνες και αποτελεσματικές προσπάθειες που καταβάλει χρόνια τώρα.

-Για την εξυπηρέτηση αυτού του στόχου ο κ. Σαπαλίδης, «δαπάνησε» χιλιάδες εργατοώρες από την θέση του προέδρου φέροντας την ανάπτυξη και την ευημερία με το αναπτυξιακό – μοντέλο που επέλεξε να υιοθετήσει σε σχέση με τις βασικές αρχές του δυνατού της βιωσιμότητας.

-Το ΕΒΕ Φλώρινας έπαιξε και μπορεί να συνεχίσει να παίζει ρόλο  σημαιοφόρου στην αναπτυξιακή μετεξέλιξη της Περιφερικής Ενότητας Φλώρινας, για μια υγιή οικονομία με ίσες ευκαιρίες στους κλάδους των συντεχνιών που «υπηρετεί και εξυπηρετεί».-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ