Τρίτη 14 Μαΐου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΕΠ Φλώρινας

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φλώρινας κος Νίκος Ευαγγέλου συναντήθηκε με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας ΔημοκρατίαςκοΓιώργο Αυτιά με αφορμή τη συμμετοχή του ως συντονιστήστη διημερίδα που διοργάνωσε η Π. Ε. Φλώριναςμε θέμα: «Φλώρινα, βόρειος προμαχώνας του Ελληνισμού».

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την Π. Ε. Φλώρινας συνολικά αλλά κυρίως εστίασαν στον τομέα της οικονομίας που άπτεται και των επιστημονικών και εμπειρικών γνώσεων του Γιώργου Αυτιά.

Ο Γιώργος Αυτιάς ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος, με την πολύχρονη πορεία του στη δημοσιογραφία, τη μεγάλη εμπειρία τουστα εθνικά θέματα, την πολυετήενασχόλησή του με το οικονομικό ρεπορτάζ, όντας και οικονομικός συντάκτης, μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα στην Ευρωβουλή και να διεκδικήσει πολλά για την οικονομία της χώρας μας αλλά και της περιοχήςμας.

Η σημαντική επαγγελματική του σταδιοδρομία σε συνδυασμό με τις σπουδές του στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες αποτελούν βασικά στοιχεία για την Ευρωβουλή τόσο στον τομέα της οικονομίας όσο και της κοινωνίας.