Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ (Κ19)

Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων- Νεανίδων (Κ19) Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη στις 27-30/4/2023. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα αγωνίσματα του ομαδικού, του απλού, του διπλού και του διπλού μικτού. Πήραν μέρος 48 έφηβοι και 32 νεάνιδες που είχαν πάρει την πρόκριση μέσα από τους προκριματικούς αγώνες. Από τις Σάρισες πήραν μέρος 6 παιδιά.

Στο ομαδικό και οι δύο ομάδες μας αγοριών και κοριτσιών έφτασαν μέχρι την 8άδα και διεκδίκησαν το μετάλλιο, όμως δεν τα κατάφεραν.

Η ομάδα των Εφήβων είχε στη σύνθεσή της τους: Κων/νο Σωτηρίου, Ιωάννη Μαστρογιάννη και Ευάγγελο Χρυσοστομίδη. Η ομάδα των Νεανίδων αποτελούνταν από τις: Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου και Νεστορία Χρυσοστομίδου, όλες μία κατηγορία κάτω ηλικιακά.

Σε ατομικό επίπεδο:

Η Γεωργία Σπανού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό με συμπαίκτρια την Στυλιανή Μαυροματάκη από τα Χανιά, έφτασε στην 20άδα του απλού και στην 16άδα του μικτού διπλού με συμπαίκτη τον Χρυσοβαλάντη Σαμπαλή.

Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου έφτασε ως την 8άδα του απλού ως την 8άδα του διπλού μικτού και ως την 16άδα του διπλού.

Ο Ιωάννης Μαστρογιάννης έφτασε ως την 32άδα του απλού ως την 16άδα του διπλού.

Η Νεστορία Χρυσοστομίδου έφτασε ως στην 20άδα του απλού και ως την  16άδα του διπλού.

Η Ειρήνη Χρυσοστομίδου στο απλό αποκλείστηκε από τους ομίλους και έφτασε ως την 16άδα του διπλού και την 32άδα του διπλού μικτού.

Ο Φλωρινιώτης Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (Ποσειδώνας Λουτρακίου) αποκλείστηκε στους ομίλους στο απλό και έφτασε ως την 16άδα στο διπλό και στο διπλό μικτό.

Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στην Γεωργία Σπανού για τη διάκριση, στα παιδιά μας για την προσπάθεια και στον προπονητή τους Λίβιου Πρεντοάικα για την εξαιρετική του δουλειά.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!