Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη άμεσα για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα Super χρηματικής αξίας 285 ευρώ


 Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα Super Market στην πόλη της Κοζάνης . Επιπλέον, εξιχνιάσθηκαν -2- ακόμη περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που διαπράχθηκαν από τον συλληφθέντα. Συνολικά, ο ανωτέρω αφαίρεσε -20- λίτρα ελαιόλαδου, χρηματικής αξίας -285,45- ευρώ, κατά περίπτωση. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη χθες (23-03-2024) τις απογευματινές ώρες στην πόλη της Κοζάνης, 20χρονος ημεδαπός, για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα super market, ενώ εξιχνιάσθηκαν ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που τελέσθηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα από τον ανωτέρω, σε υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας super market, στην πόλη της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ο προαναφερόμενος εισήλθε ως πελάτης σε  κατάστημα super market στην Κοζάνη και αφαίρεσε -4- δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο, συνολικής χρηματικής αξίας -114,81- ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του καταστήματος.  

Συνεχιζόμενης της έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω την 19-03-2024 αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα -3- δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας -85,32- ευρώ, ενώ την 16-03-2024 από έτερο κατάστημα super market της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε -3- δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας -85,32- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.