Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Επανασυνάντηση Ζαχαράκη - Γιαννάκη…!

 

-Στις 7 Σεπτεμβρίου 2021, ο τότε δήμαρχος Φλώρινας αλλά και σημερινός κ. Γιαννάκης, συναντήθηκε  με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Π.Ε Φλώρινας.

-Μείζον αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ανάπτυξη του τουρισμού και μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών, σε λιγνιτικές περιοχές όπως είναι η Φλώρινα.

-Ο κ. Γιαννάκης ζήτησε  συνεργασία από την κ. Ζαχαράκη, προκειμένου να προβληθούν αλλά και να στηριχτεί ο χειμερινός, ο αθλητικός, ο θρησκευτικός και ο γαστρονομικός τουρισμός κ.α.

-Επίσης έδωσε μεγάλη σημασία στο θέμα της ολοκλήρωσης βασικών υποδομών, όπως ο κάθετος άξονας και η σιδηροδρομική σύνδεση με τις όμορες χώρες, που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη του τουρισμού και την προσέλκυση επισκεπτών.

-Το ερώτημα του αρθρογράφου προς τον πρώτο πολίτη της Φλώρινας είναι: Μετά από μια τριετία η κ. Ζαχαράκη βρέθηκε και πάλι στην Φλώρινα, στις 25 Μαρτίου 2024, τη φορά αυτή με την ιδιότητα της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, την ρωτήσατε γιατί δεν σας έδωσε σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που ζητήσατε δια ζώσης πριν τρία χρόνια;.-

Σπύρος Α. Ηλιάδης

Δημοσιογράφος

Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ